onsdag 30. januar 2008

Da var dagens KraFT1923 møte over...

Og hva kom ut av det? KraFT-fulle vedtak!

Kurset på lørdag er i boks, Byarkivaren spanderer lunsj (noe skal vi ha igjen for skattepenga våre, ikke sant....) Det er jo egentlig helt utrolig at Byarkivaren (og Oslo kommune) er med på dette prosjektet! Det koster dem masse penger, og mer kommer det til å bli! Men det koster oss i DIS-O/A masse og - av både penger og menneske-ressurser. Det er vi som gjør "jobben"! Og det å ha en så flott gjeng å jobbe sammen med er kjempebra!

Vi håper at vi skal få lagt ut på Digitalarkivet etter hvert som vi får ferdig et visst antall personlister. Dette blir en fin gulrot, og noe vi kan vise nye registratorer! Jeg gleder meg som en unge til å komme igang igjen!

Liv vil være vår støttespiller på den heldigitale måten å registrere på, med registrerings- materialet kun på CD. Det blir den mest miljøvennlige og den billigste måten å få denne tellingen digitalisert på. Da slipper vi å bruke en hel skog med papir, og den skogen koster jo også masse penger å få gjennom en laser-printer.!

Ellers er det alltid moro å ha møte med folk fra Arkivverket, både By- og Riksarkiv, da får man vite litt mer om enkelte ting, og mine ører blafrer av glede når det kommer nyheter om digitaliseringer av forskjellige kilder! Vi fikk høre masse interessant, og jeg gleder meg til å få lov til å gå ut med noe av det!!!!

Vi ses på lørdag!

1 kommentar:

TorillJ sa...

Den miljøprofil kommentaren syns jeg vi skal gjøre mer ut av