lørdag 2. februar 2008

KraFT1923 - da er kurset i gang!


Da er vi på Byarkivet - vi er i gang! Fryd og glede!!!

Etter å ha forsert skøytebanen utenfor i Maridalsveien 3, og lykkeligvis var vaktmestern igang med å strø, og Roar fra Byarkivet tok et hallingkast og slo seg noe veldig. Vi håper det går bra med ham!

Anette fra Byarkivet hadde gjort jobben sin, bunker og kursrommet var klargjort til oss. Vi vet også at hun har bestilt mat til oss, som vil komme om et par timer.


Kursstart kl 10:00....
Det er nå hektisk aktivitet her i Byarkivets kursrom. Alle som skulle komme, har kommet. Nesten.

De som ville ha, har fått kaffe, og nå skal vi snart ønske velkomen bare folk får lagt sine parkeringslapper i biler og hengt opp yttertøy

Etter navneopprop, (13 ivrige sjeler) og så mange kjente fjes! Liv er med som knotte-teknisk guru, og Lars skal være den som loser oss gjennom det hele med stø hånd!

.... etter pausen
er Liv sin tur. Hun viser oss på storskjerm hvordan hun registrerer (hun har registrert mange bunker tidligere, og regnes som en KraFT-rev. Durkdreven KraFT-rev!

Mye skal huskes på, mye må læres. Det er helt spesielle instrukser som skal følges, noe skal registreres slik, annet slik - man må bruke hodet og være lur!

Det virker litt forvirrende, men det blir lettere når man har registrert noen gårder. Vi har også en annen KraFT-durkdreven rev med oss, Bjørn H. som stiller kloke spørsmål, og det er lærerikt for alle.

Snart er det lunsj!Ingen kommentarer: