mandag 4. februar 2008

Lakkegata - et sted å være!

Det begynner å ligne noe i Lakkegata!

Noen småting står fremdeles igjen før ting går helt på nypolerte skinner, men det er ikke så hakkende galt!

En stor forbedring fra det vi hadde før i Ullevålsveien 1 er det i hvertfall. Og - jeg vet at de som har sin arbeidsplass der nede, de trives mye bedre i lokaler med masse vinduer og skikkelig luft. Det er låste dører på gateplan, slik at man ikke behøver å møte uhumske personer når man går i trappene, og det er skikkelige toalettforhold. På listen over positive ting er også heis og lyst og fint kjøkken!

Deilig er det og at trådløs forbindelse til det ytre rom (Internett) er på plass, det fungerer skikkelig bra (takk til Håvard), og nå er også callinganlegget installert. Fryd og glede!

Etter hvert vil nok mer egnede (les: en størrelse mindre) bord og stoler komme på plass på kursrommet, og lager-hyllene blir mindre synlige (les: skjult av forheng som bare lengter etter vaktmesteren for å bli hengt opp).

Det er alltid trivelig å komme opp og hilse på Liv som jobber på DIS-kontoret, ta en kaffekopp, og så sette seg i biblioteket med bygdebøker og den bærbare koblet trådløst til nett!

Nå er det bare å finne flere aktiviteter, lokalene bør være i bruk hver dag og kveld! NSF sitt flotte Bibliotek har for tiden åpent tirsdager og torsdager fra 11-20

Ta en tur da vel!

Ingen kommentarer: