lørdag 16. februar 2008

Sjoppe DISse Installere Kopiere ...

DISse...
En lørdag i DISsingens tegn er vel ikke noen sjeldenhet når man er leder i det største lokallaget i DIS-Norge.

En del viktige brev har blitt forfattet og sendt, så da er det bare å vente spent på utfall og svar!
Jeg har også begått en artikkel til DISputten, for å få informasjon om KraFT1923 ut til alle i foreningen. Denne er oversendt redaktøren, så får vi bare se hva hun sier! En annen viktig ting jeg er nødt til å gjøre, er å lage studieplan for et seminar vi skal ha, for å få det meldt inn til Folkekulturforbundet. Her kan vi søke støtte til våre kurs, dersom de er innenfor de rammer og regler som FKF har satt.

Sjoppe...
Endelig har jeg også fått kjøpt meg en overmåte lovlig lisens på Office. Den jeg hadde før, var lovlig for meg... den gangen jeg fikk den (skoleversjon) - men den var nå så gammel at den var moden for Grønmo. (Men - har ikke hatt hjerte til å slette v. 2000 enda da...) Jeg har også fått rota meg til å få kjøpt en ekstern hardisk i dag. En snerten liten sak, liten nok til å ha i en
dameveske. Da snakker jeg om en liten dameveske. Med plass til 160 GB bør den kunne hjelpe meg gjennom en opprensking av min stasjonære pc, som kneler snart av mine ustrukturerte lagringer litt her og litt der.

Installere...
Den nye Office-pakka er installert på "bæret", men ikke på "sjefen" enda. Siden jeg har tenkt å omorganisere litt på "sjefen" drøyer jeg den. Det fine med denne pakka jeg kjøpte var at jeg med god samvittighet og loven i hånd kan installere på alle maskinene i huset! (3 lisenser i en pakke). Sånt liker en som jobber i "bransjen".....

Kopiere...
Resten av ettermiddagen kommer til å gå med til å kopiere over bilder og skrivelser, ting og tang, dette og hint, hummer og kanari, .... til den nye lille dingsen. Så får vi se om ikke morgendagen gir "blanke ark og....."

Jaja - vi prekæs!

Ingen kommentarer: