fredag 7. mars 2008

En skrei, en trapp og vips...

Skrei på Enga
I går fikk vi melding fra et vennepar om å infinne oss på Enga bar og kafe for å innta Lofotskrei med lever og rogn. Dette er ikke det jeg spiser oftest, og gubben siklet ved tanken, så vi spaserte ned i Vålerenggata 5 for å innta disse lekre retter. Skrei er liksom ikke akkurat det man oftest får servert her på Vålerenga... heldigvis har vi nå fått 2 gode restauranter på Vålerenga, slik at man ikke må dra "nedenfor bommen" for å kunne frotse i deilige retter!

Og for en mat! Utrolig deilig - med gode poteter og alt som skulle til. Et godt glass rødvin ble et selvsagt følge! Nydelig mat i hyggelig selskap en helt vanlig onsdagskveld.

Sånn skal det være ... ikke sant?

Man lærer aldri! Trappen ut fra Enga har ca 2 trinn.... pluss ett trinn! Det siste er nok et trinn man lett glemmer, jeg har glemt det før....

Legevakt....
Klokka 21 satt jeg i en rullestol på Oslo Legevakt, med skrubbsår på den det ene kne, og med høyre ankel i ispose. Etter en kjempehyggelig mottakelse med registrering og nødvendig papirarbeide, røntgen og legevisitter, var jeg servert krykker og gode ønsker i løpet av et par timer. Det var ikke brudd, "bare" en forstuelse og noen forferdelig langstrakte sener!

Så nå sitter jeg her da - hulk!
6 kommentarer:

LivS sa...

dakkar almenning :) god bedring da håper smerter forsvinner en del før du fyker til Englewood

Laila Christiansen sa...

Det lovet legen, om jeg var "flink"... puh

Liv Ofsdal sa...

Det var da en yndig fot!! Hehe... Føler med deg jeg slektning - det er ikke mer enn et drøyt år siden jeg satt med beinet på en stol! God bedring!!
PS. Maten så helt smaskens ut forresten!

Laila Christiansen sa...

Du kan jo spørre mamma om hva jeg mente om torsk når jeg var litt over en meter høy!!! puh!

karinno sa...

IKKE nå igjen !!!

sa mamma'n

Laila Christiansen sa...

joda... men ikke brekt da... sa dyrlegen... bare det er bra til onsdag morgen så er jeg fornøyd.