søndag 11. mai 2008

Koselørdag og DISsepinsesøndag

Gårsdagsettermiddag og kveld tilbragte vi med gode venner. Tonje og Runar skal gifte seg 8.8.08, og reiser på bryllupsreise til Thailand 4 dager etterpå. Siden de aldri har vært i Thailand, og aldri har spist thai-mat her i Norge, fant vi tiden moden til å innvie dem i en av Oslos herligheter, nemlig Chiang Mai Thai restaurant. De serverer masse deilig mat og det er vakkert og hyggelig i restauranten. Vi ble veldig mette og fornøyde.

Dagen i dag har gått med til DISsing og atter DISsing. Mail til medlemmene om flere møter, forberedelser til styremøte i DIS-Oslo/Akershus på tirsdag med utsending av saksliste og andre papirer, og forberedelser til et par foredrag jeg skal holde om svenskeslekt, og om emigrasjon til USA. Godt jeg har noe å gjøre!

Midt oppe i alt dette har jeg fått fortsettelse på oppdrag fra USA, som skal innleveres 19 mai, og jeg må prøve å få lagt inn familieopplysninger fra Mamma før Colleen kommer fra USA i juni, tenkte jeg skulle få laget en oversikt til henne.

så det går i hundre....

1 kommentar:

Petter Stene sa...

Chiang Mai Thai er en av mine favoritt restauranter i Oslo. Vi pleier å få der når vi skal kose oss ordentlig. En annen fin restaurant er Far East i Bernt Ankers gate like ved Gunerius. Pleier å være "vi går og spiser thai-mat" stedet sentralt i Oslo, eller vi svinger innom på vei hjem med take-away. Lykke til til brudeparet.