søndag 10. august 2008

En helg med mange jern i ilden, vaffeljern for eksempel!

Torill har vært i Amerika. På Trønderlagsfest. .. ok - jeg har veldig dårlig med trøndere i familien, selvom jeg må (dessverre)innrømme at pappa faktisk er født og døpt i Trønderbyen - helt tilfeldig av foreldre med hjemstavn på Grønland i Oslo! Men - det ble folk av ham og, så jeg får bare innrømme at jeg har en liten desiliter med trønderblod i årene i den ene lillefingeren! Og dessuten synes jeg faktisk at Trondheim er en vakker by!

Jeg har lufta for gubben, at neste år drar jeg til Minot i oktober, på Høstfest! Eventuelt så drar jeg kanskje på Romerikslagets stevne, dersom de har noe? Jeg må få meldt meg inn, slik at jeg får skikkelig med informasjon. Jeg har også lyst til å starte et prosjekt hvor vi prøver å kartlegge Romerikingenes 1. eller kanskje 2. generasjon i USA, det hadde vært kjempegøy!

Helgen har ellers gått med til både bryllup (åå - de var SÅ vakre!!) i Vålerenga Kirke, Genea-Blogger Summer Games 2008, MyGenealogist oppdrag i Trønderlagene, og litt matlaging og vaffelsteking. Men - altså også til å drømme litt om en Midt-vesten trip neste år!


1 kommentar:

TorillJ sa...

Høstfest i Minot neste år er jeg sikker på at vi må se å få til. Trønderstevnet eller trelagsstevnet som det faktisk var, var kjempeflott.

Mulighet til å møte masser av folk som både er interesserte og som trenger oss og vi dem.

Minot neste stopp!