søndag 14. september 2008

Forberedelser til forskjellige DISse-aktiviteter..

Det å skulle dra på ferie i første halvdel av oktober kan gjøre en stakkar matt av mindre! Men jeg har vel i grunnen innfunnet meg med at dårlig samvittighet sender jeg hjem i posten...

Når man har vært med på det meste av OA-DISsing de siste 5-7 årene, så får man etter hvert litt erfaring og rutine. Og de aktivitetene som står for døren, er noe som krever akkurat det - nemlig erfaring og rutine! Jeg føler meg omtrent som Metusalem!!

Det store og viktige er selvsagt Slektsforskerdagen, som etter hvert vil få mer og mer plass også i denne bloggen, både hva utstillere og aktiviteter angår. Men - før dette eventyrlige evenemang...

Vålerenga Historielag og deres Fotoutstilling! Jeg har hatt gleden av å være med i historielaget på Vålerenga i en årrekke, både som varamedlem, styremedlem, blekkeredaktør og nå webansvarlig. Hjemmesiden er ikke den mest avanserte, men det er en utrolig populær side vi har, og vi får stadig nye medlemmer via hjemmesiden!

Fotoutstillingene de siste årene har hatt islett av DIS - nemlig fordi jeg stadig står med brosjyrer og reklamerer for Slektsforskerdagen som arrangerers bare 2 helger etter!

I år vil jeg "dessverre" være på en liten båttur når fotoutstillingen er, men jeg vet helt bestemt at med PetterS og LivO ved DISroret, så vil vår lille slektsforskerstand bli kjempebra!! Jeg har tatt med rød nettverkskabel ca 50 meter... så har du en slektsnøtt og er i nærheten av Vålerenga 2. helgen i oktober.. ja da vet du at Vålerengen Kirke er stedet!!

Ingen kommentarer: