lørdag 6. september 2008

KraFT-kafe nr. 3 i Slektsforskernes Hus!

Da er Liv og ego på plass i Slektsforskernes Hus - eller Lakkeli som jeg ynder å kalle det... vi sitter på kjøkkenet, og koser oss med kaffe og pc...

Vi har invitert KraFT-gjengen til å komme på en kopp kaffe, og håper på bra besøk. Kjeks og sjokolade er kjøpt inn, og kaffesusern går i bakgrunnen. Folket kommer ikke før om en times tid, så vi har tid til å forberede litt.

Det er viktig med litt sosialt rundt en aktivitet som foregår mest på hjemmebane, og det å kunne diskutere erfaringer, spørre andre hvordan de gjør ting, eller bare treffes for det sosiale altså.

Styringsgruppa hadde møte på Byarkivet på tirsdag, det vil si Anette fra Byarkivet, Vidar, meg og Liv fra OA og Lars fra Riksarkivet/OA. Hovedtema på vårt møte var korrekturlesing, og hvordan vi skal organisere det mest mulig effektivt. I OA har vi et par som er fantastiske på både registrering og korrektur, og disse vil, sammen med Marit 1. Korrekturinne utgjøre hovedgruppen av korrekturlesere, med hjelp av 2-3 til. Det blir spennende å se hvor mye vi greier å få ut i første bolk en gang fram på vinteren!

Apropos Oslo Byarkiv, i går, fredag 5. september, var Terje B. sin siste arbeidsdag på lesesalen. Jeg har vanka på lesesalen der siden de flyttet inn i Maridalsveien 3, og var også mye i tårnet når de var i Rådhuset. Det blir trist uten Terje, hans kunnskap og serviceinnstilling sto til gull! Nå blir det spennende å se hvem som skal ta over etter ham! Lykke til som pensjonist, Terje! Blomster ble sendt og forhåpentlig levert fra DIS-O/A!

1 kommentar:

TorillJ sa...

leser klar til innsats...........