mandag 20. oktober 2008

Ledermøte i Slektsforskernes Hus

Da har vi hatt møte. Sjefene. Leder i NSF Håvard, leder i DIS-Norge Torill, kontorleder Mette og meg, som er leder i DIS-Oslo/Akershus.

Møtet bar frukter på flere hold, og mitt viktige mål for møtet var å få klarsignal for nye bord i kursrommet, noe som virkelig er nødvendig for å kunne få sving på aktivitetene våre. Sånn vi har det i dag, får vi plass til 14 deltakere med et nødskrik, men med nye bord, kan vi ha plass til minst 20 med god plass og pc! Så det vil si at vi kan få enda flere medlemmer på kurs, og ha enda flere aktiviteter for enda fler!

Vi diskuterte også andre viktige saker, sånn som hvordan vi skal ha et enda nærmere samarbeide foreningene i mellom, noe jeg er veldig opptatt av. Det er et fabelaktig bibliotek i Lakkegata, hvor det finnes mye vi slektsforskere har behov for. Dette må vi på en bra måte delt med våre medlemmer, og derfor er det viktig med slike møter. Ideer og ressurser må diskuteres og få vokse.

Jeg håper dette bærer frukter, og ser fram til å gå videre med et par av mine oppgaver etter møtet! Mer kommer senere om dette, dersom vi får det til!

1 kommentar:

TorillJ sa...

Bra at det kom ut noen merknader om dette. Bloggen min sliter litt derfor henger jeg litt etter