søndag 2. november 2008

Svensker og slikt del 2

Da har jeg hatt gleden av å ha møte med Charlotte i DIS-Väst i dag - på kjøkkenet i Lakkegata.

Vi drodlet litt rundt tanken på et Sverige Seminar i Oslo (fra nå av kalt SveaSemi) og vi ble enige om at dette var noe vi vil prøve på!

Med en så positiv og kunnskapsrik gjeng som de har i foreningen m/venner i DIS-Vâst er det veldig moro å forsøke å lage slikt prosjekt. Etter vårt SveaSem blir det selvagt et omvendt seminar i Sverige. Vet ikke helt hva vi skal kalle det enda.. NorSemi kanskje?

Vi får se hva vi får til - dette er spennende! For den som lurer på når... jo vi kan si så mye som at vi håper på 2. eller 3. helgen i februar. Pris? I hvertfall ikke gratis, dette blir skikkelige saker, og vi må regne med at vi må betale litt for gode lokaler, gode foredragsholdere og skikkelig lunsj.... sted? Vi håper faktisk på et sted hvor det finnes veldig rimelig overnatting, navn og nummer kommer eventuelt i morgen, det kan jo hende at vi kan få med langveisfarende fanter og!

Så gled dere alle som har en Svenson eller Lilja i slekten, dette blir om både gård og grunn, yrker, kilder, bøker, mennesket og vandring!

3 kommentarer:

TorillJ sa...

Jeg melder meg på :-)

Susann sa...

Detta låter intressant.
Lycka Till med vidare planering.

Laila Christiansen sa...

Torillj - du må nok melde deg på når du får epost hehe..... ingen pre-booking her i gården.