tirsdag 10. februar 2009

Endelig i Slektsforskernes Hus igjen!

Jeg har ikke vært i Slektsforskernes Hus siden i fjor! Det var koselig å være der igjen, og det var også i dag "full rulle" i flere rom!

DIS-Oslo/Akershus styre har hatt styremøte med mange viktige saker - blant annet har pengeforvalter Kjell fortalt oss hvor mye Erteris og andre har jobbet inn i foreningen, og hvor mye de samme har brukt av midler. Ikke lite hverken den ene eller andre veien!

I kursrommet holdt HeidiS kurs i Photoshop Elements for mange av våre medlemmer jeg stadig ser på både møter og andre arrangementer. Det er en av de viktigste måtene vi kan bli kjent med medlemmene våre på, dette å holde kurs og andre litt mindre arrangementer hvor vi har tid til å bli litt mer kjent. Da kan vi også finne ressurspersoner til forskjellige aktiviteter vi ønsker å starte med!


Lørdag 28. februar er neste Slektskafé, da håper jeg vi har mange rundt bordene, både av besøkende og kafé-verter.

Vi har bestemt oss for at i 2009 skal vi forsøke å arrangere kafe hver siste lørdag i måneden, så får vi se om vi kanskje til og med kjører 2 lørdager etter hvert? Flere kaféverter søkes!! Både til kjøkkentjeneste, søketjeneste, snakketjeneste, trøstetjeneste og litt annet!

Nytt medlem
Til slutt vil jeg nevne at vi har fått minst ett nytt medlem i dag, nemlig "fettern til fattern", som har blitt pensjonist, Legacybruker og DIS-Oslo/Akershusmedlem! Dessuten er han firmenningen til TorillJ (les hvordan vi fant ut av dette) og tremenningen til LivO (som også skrev litt om dette ved nyttår).

Jeg får vel sende lenke til bloggen min til fettern til fattern ja....

1 kommentar:

Liv Ofsdal sa...

Hyggelig med flere i slekta som medlemmer i DIS_Norge!Velkommen til tremenningen!

Så vil jeg si Laila: Velkommen tilbake til Slektsforskernes Hus! Jeg regner med at du kjente deg igjen ;)