søndag 20. september 2009

Etterkommere i hopetall!!

Vi trenger ikke å gå bakover for å bedrive slekts-forskning her i gården!! Her kommer slekt på løpende bånd som perler på en snor!

Disse to her er mine kjære foreldre, som i januar 2010 har gullbryllup - 50 år!!! Det er ikke gæli synes jeg! Mamma fylte 70 i 2008, og pappa fyller 75 i 2010! Da blir det FEST!!!

Disse to har altså fire yndefulle barn. Inkludert meg da... 3 gutter og meg....

I dag har vi vært i bursdagsselskap, hvor alle 4 oldebarna var på plass. Burde selvsagt ha tatt bilde av dem med oldebarna, men det ble litt kaotisk med 4 rønnere, 2 bikkjer, diverse andre og kaker og pølser og...

Disst tre er de nyeste oldebarna, Angelica, og hennes 2 fettere Dennis og Marcus. De er helt herlige alle tre, og skikkelig rønnere med humor og store smil! Og - du så søt Dennis er iført klesklypene til Lani!
Så har vi Benjamin, som kom fiks ferdig inn i familien vår, og er en helt herlig gutt, og som er storebroren til det eldste oldebarnet til mine foreldre! Benjamin er en flott gutt, som tar godt vare på lillesøsteren sin, og også de to hundene de har i familien, Staff-terrieren Chiquita og rottweileren Turbo.

Emma elsker å danse, hun har vist det før, og her er hun og ute og tripper!!! For noen unger!!!

3 kommentarer:

Liv Ofsdal sa...

Artig å se på de nyeste slektningene mine. Skikkelig produktiv slekt må jeg si!!

Pluss en ekstra hilsen til tremenning Bjørn og frua Karin!!

Synnove sa...

Ser ut til at det ikke bare er jeg som har en stor familie i dagens mått mett. Herlig med unger, el glin, som de vistnok skal hete.

karinno sa...

Og så er det jo ekstra stas når tanta og onkel fra by'n kan komme og da.