søndag 22. november 2009

Endelig fremme!


Da har jeg vært på den blå bølge i 12 døgn, og ikke egentlig vært på nett. Jeg har fått lest e-post, tatt en kjapp mys på Facebook, og vært innom DISchat som snarest. Båtturen har jeg helt klart hatt godt av! Skuldrene er litt lenger nede, øreflippene liksom kun festet der de skal være, og den nedre del er i løse luften, og ligger ikke og hviler på hver sin skulder. Det sier litt om at jeg har fått senket skuldrene til en litt mer naturlig posisjon!

Etter 12 døgn kom vi altså til Miami, og kjøreturen over gikk som en drøm, utpakking tar noen dager, etter hvert som vaskemaskinen tar unna. Og - null stress joggedress! Det første jeg pakket ut var mine kjære bygdebøker fra Gjerdrum! (verdens mest bereiste Gjerdrum-bøker, det vedder jeg på=))

Nå skal jeg kose meg med slektsforskning, svømmeturer, lufte gubben i nabolaget, bli lett solbrent og diverse andre koseting. Fryd og glede!!!!

Først ute er å få på plass familien til Karen som jeg tidligere har blogget om, og jeg er spent på om jeg får noe svar på etterlysningen etter hennes Oldemor Tobine .

1 kommentar:

Sue Davis sa...

Glad you are now in Englewood. Looking forward to hearing about your crossing the Atlantic.
Now it is time to relax and enjoy for several days!