onsdag 13. januar 2010

Bursdag/Fødselsdag/Birthday trallala

Jeg har hatt bursdag i dag!
Tusen takk til alle dere som har sendt meg hilsener på Facebook, tekstmeldinger til mobil, ringt, sendt eposter...
over 100 hilsener på Facebook Helt sant!! , jeg begynte å lese for gubben, men ble så rørt at jeg måtte tåre litt!!!  Tusen tusen takk alle - det var helt overveldende!! Masse epost, koselige tekstmeldinger  hyggelige telefoner! Følte jammen at det var noen som tenker på meg der ute!!!

Thank you Shirley and Joannie for the birthdaycake! You girls are awesome!!!Og hva betyr det da? Deilig bursdagskake, koselige bursdagshilsener 

Jeg fikk et par hyggelige bursdagsgaver og  og den mest fasinerende var denne!


Fordi jeg har nemlig ikke lest Åsnes bok, så det er jo på tide, og jeg har nevnt det for min kjære venn Joanne  Så hun tok hintet, og nå må jeg jo lese den da!

Koselige meldinger fra mamma og pappa, tantebarn, brødre, nevøer og nieser, ..... jeg er så glad i dere alle, og savner dere masse! Men jeg lengter ikke hjem! Det er forskjell på det :-)   Vi ses i februar, da blir det  julaften. Jeg vil ha ribbe og medisterpølse! Og riskrem!


Hva sier Wikipedia?


Fødselsdag (også kalt gebursdag eller bare bursdag) er begrepet som brukes om datoen en er født og samme dato hvert år i tiden frem til ens død.

Det er i mange kulturer tradisjon for å feire ens fødselsdag. På bursdager får man ofte gaver av kjente og nære. Man snakker om en «rund» fødselsdag når alderen kan deles med et tiår eller med 25. Runde fødselsdager på 25 år eller mer markeres ofte gjennom en større fest.
Dersom en er født 29. februar kan en egentlig bare ha fødselsdag når det er skuddår, det vil si hvert fjerde år. I praksis feirer mange likevel dagen enten 28. februar eller 1. mars.

Før 1814 var det bare dåpsdagen som ble oppført i kirkebøkene, ikke fødselsdagen.
Jeg synes synd på feks. Jehovas vitner  - de feirer nemlig ikke bursdager!!
2 kommentarer:

Viggers sa...

Gratulerer hjerteligst med dagen din! Ikke rart du er slektsforsker med bursdag samme dag som DIS-Norge.

Liv Ofsdal sa...

Dette så da trivelig ut Laila!! Bra dagen ble endel hakk bedre enn fjorårets :)