tirsdag 26. januar 2010

Kontakt med familie i USA!

I natt fikk jeg mail fra familien i USA som jeg skrev om i går. Fikk litt "hjerteklapp" - det er jo superspennende! Jeg fant familien på Facebook og, så nå er kontakt opprettet! Bilder av slekt har blitt mottatt, (som jeg har sett før) - men det betyr i hvertfall at dette er folk som er interessert, som har tatt vare på ting! Det blir spennende å se om de har kontakt med flere av familie-grenene, jeg kan ikke se at Colleen (som har vært på besøk før) hadde noe informasjon om denne linjen!


Her har slekten kommet inn på min side på Facebook, og lagt inn beskjed. Superdupert, og innholdet i mailen var blant annet det du ser nedenfor.

Her kan du se hva slags skatter man finner f.eks. i familiebibler:






Jeg vet ikke hvem som har skrevet inn dødsfallene, men flott at de har gitt jentene sine sine gifte navn, da er det mulig å finne dem igjen! Jeg vet at den 3. nederste, Emma Johnson døde i 1973, 102 år gammel, Martin Larsen døde i 1977 og Oscar Larsen døde i 1983. 

2 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Oii Så flotte "diplomer" du har fått. Misunnelig jeg? Nei da, bare litt :-) Kjempeflotte familieminner det der da. Grattis

Astrid sa...

Congratulations! I know how exciting it is to find relatives!! I have recently found my third set of descendants from Norwegians in my tree who came to America. Now I need to concentrate on finding lost branches in Norway! Can't wait to see what else you learn. Love the Bible pages.