torsdag 11. februar 2010

LOST i Slektsforskning....

å være "Lost" i noe... fortapt? forgapt? jo .. vi er vel alle litt "Lost" i slektsforskning!

Saritha - et av våre unge og håpefulle medlemmer (i DIS-Salten) har tatt tak i dette med konkurranseinstinktet, gjøre noe ut av ting, få i gang noe, være aktiv, og sist men ikke minst..  h a    d e t   m o r o !!! Vi hadde en stor runde i fjor, den var superduper.

Jeg skrev om dette fenomentet i april  og så et par dager senere om vinneren av den første konkurransen (gratulerer Oddvarj)

Saritha er en aktiv ung student og slektsforsker som gir masse av seg selv og er utrolig kreativ. Hun samler på postkort, (så jeg har selvsagt sendt flere fra reisene våre) og er student i Bodø. Saritha var også med i det som i dag er DIS-Ungdom (for få for få - meld dere folkens, vi må ha nytt blod!!!)Men nå er det 2. offisielle runde i Lost i Slektsforskning! Les mer om konkurransen på Slektsforum her: -
bli med, det er kjempemoro! I fjor var jeg for seint ute, men i år!!!!

Saritha forteller:

LOST er en konkurranse med forskjellige oppgaver som går over en hel helg. Vi starter 19. Februar kl 18.00 og ender alt på søndag 21. februar med premieutdeling. Det vil bli mange oppgaver som går på alt fra en time til flere timer.

Oppgavene vil variere i vanskelighetsgrad så godt det lar seg gjøre og du vil selv være ansvarlig for å holde deg oppdatert på poenger i en egen tråd.

Stikk innom på DISchat da vel! Der snakker vi om oppgavene, ler og har det moro, og vi har bunkrings-stasjoner..... 

Tror faktisk det er premier og jeg!

Ingen kommentarer: