torsdag 1. september 2011

Svenske Släktsforskardagerna 2012 - til Gävle

Årets i Norrköping gikk til uten mitt glade nærvær av rent praktiske og økonomiske hensyn. Det kan nå se ut som jeg kanskje får muligheten neste år, takket være forespørsler om kurshold og et par andre aktiviteter som kan øremerkes "lommepenger til Gävle-tur". Jippi?! Jeg har dessuten også liggende i en hemmelig skuff noen sedler fra tidligere utflukter, så da er jeg godt i gang!
 
Peng til glede og slektsforskning!
Neste års svenske arrangement vil altså foregå i Gävle (les her om tildelinga hos Helsingborgs dagblad), Det blir nok ikke noe kortere å kjøre, heller lenger, men det går vel i lystelig lag? Vi får lage sangbok og quiz og så får Torill synge og danse litt der foran i bussen....
Kanskje vi like godt kunne leid en tønne....
Og jeg har faktisk en slags slektning herfra, så jeg har litt "tilknytning" til byen. Kanskje jeg kan finne ut hvor han og familien bodde? Et besøk i kirken han ble gift og døpte sine barn, som er halvsøsken med min farmors halvsøsken? Jeg har blogget om denne mannen tidligere - et par steder faktisk. Siste gang her....


Men altså - da blir det kanskje tur da - til Gävle. Og da blir det vel bussing med DIS-Norge om de reiser i flokk og følge. Kanskje vi stopper på systemet og tar med litt dryck?


View Larger Map

3 kommentarer:

Liv Ofsdal sa...

Det hadde vært veldig hyggelig Laila om du ble med til Gävle! Det var fint med busstur, det skaper litt annet fellesskap enn om man kjører privat.

Laila Christiansen sa...

joda hygga er der, men det å kjøre buss krever litt av arrangør, samt at bussjåføren vet veien / evt. har med kart....

Liv Ofsdal sa...

Vi lærte nok litt av turen til Norrköping, at vi skal følge mer med på ruta som velges ;) Så det tror jeg går helt fint!