fredag 2. desember 2011

Julekalendere for oss lett gale....

Det er julekalendertid over det hele, både i hjemmets lune rede, og der ute på nettet.

DIS-Norge har i år som i fjor sin julekalender- "lukene" legges ut hver morgen ca klokken 0900, og "lukene" kan være trekninger av diverse eller kanskje en  ny kilde blir lagt ut? 1. desember var trekning av 1 plass på kurset til Folkeuniversitetet, og dette er en flott "luke-gave".  Følg med på DIS-Norge.no

Riksarkivet har også en julekalender, dette er bilder de legger på Flickr - et nytt bilde hver dag som har tilknytning til jul eller juleforberedelser.  Se kalenderen her.

Jeg har ikke tenkt å nevne flere, man finner de man er interessert i sjøl. Men - denne er søt synes jeg, og gir kanskje noen ideer både til varme saker og julepynt? Garnstudio julekalender .

Her i leiligheten vår i Englewood er juletreet på plass (men ikke helt ferdig dresset) som i veldig mange Floridahjem, man nyter førjulstiden her - hjemme i Norge er det jula som sådan som nytes. Dette har nok like mye med at det er mange forskjellige religioner og levevis, pluss at her i USA har veldig få "vanlige folk" fri i romjula sånn det er mange andre steder. Mange av våre venner har fri 1. juledag.  Selvsagt er mange her pensjonister, men de har gjerne familie og venner på besøk - og de reiser igjen 2. juledag! Så - som vi sier - different strokes for different folks. Og - er man i Roma gjør man som romerne.


Lar denne hyggelige nissen, som har vært 3 ganger over dammen, få være mitt bidrag til å starte julesesongen herfra. 

Ha en herlig førjulsstri og førjulstid! Kos dere med lys og varme, og vær forsiktig med lys og varme....

1 kommentar:

Liv Ofsdal sa...

Koselig juleblogging! Og så fin nisse da gitt, en skikkelig bereist sådan!!