onsdag 5. september 2012

Det var en spennende dag for... Meg!

nyklipt førsteklassing...
Da er studiene i gang ved Boston University - dvs hos Boston University Distance Education.

Jeg var ganske så spent da jeg gikk inn med følelsen av "nyklipt førsteklassing" med nye bøker og penalhus i dag morges! Jeg hadde, som alle førsteklassinger, sniktitta og prøvd meg litt på å stave meg gjennom noen setniger, og synes jeg fikk det greit til! ...

Det er nok litt forskjell på Laila som førsteklassing i 1970 eller når det var, og Laila i dag som logget seg inn på Boston University sin Online Campus! Men sommerfuglene i magen var der! Det er så moro å lære noe nytt, og det er så arti å gjøre det sammen med andre som er genuint interessert i det samme, og følelsen av at det ikke er "konkurranse" men hyggelig hjelpsom iver om å støtte og heie på hverandre er den fremtredende. Herlig!

Jeg koste meg med online-studiene i Volda, hvor jeg kunne strikke mens jeg hørte på enkelte av forelesningene. Her må jeg lese sjøl... det får gå, og det gjør nok litt med meg! Men - diskusjonsfora og hyggelige medstudenter var det på Volda - og vil også være i Boston!

I dag har jeg spisset blyanter og funnet fram notatbok, lest og lest til øyet ble stort og vått, og jeg har faktisk fått litt nye innfallsvinkler og måter å se på forskjellige kilder! 

Dette blir moro!

Ingen kommentarer: