mandag 17. september 2012

Slektsbloggere - hvor er dere???

Jeg har en blogg"rull" som inneholder mer enn 20 bloggere - 18  av dem er slektsblogger og si minst  15 er norske. For tiden er det kun noen få - si 3-5 av disse bloggene som blir oppdatert med et innlegg - (for ikke å underdrive) si hver fjortende dag - egentlig enda sjeldnere!

Dette er trist, men også betegnende for det som var og det som er. Vi så en stor iver på DISchat for et år siden, alle startet sin blogg, alle chattet, og alle delte informasjon og hjalp hverandre. Og  - lista på leder Torill sin side er lang - men den er dessverre ganske betengnede, få oppdaterer sine blogger, noen er til og med råtne lenker.

Hva er grunnen til at det nå har blitt så dønn stille på de norske slektsbloggerne?? 

Noen bloggere kommer innom med et innlegg som forteller om blogg-tørke. Eller at det ikke er noe å skrive om fordi noen har allerede skrevet om de de hadde tenkt å blogge..... dette er jo forståelig - men - det var vel en grunn til at man starta en blogg i utgangspunktet, og da må man jo ha et formål med bloggen!

Kom igjen slektsblogger! Du jobber med slekta, kom med en liten historie, et tips om noe du har funnet, en bok du har lest, en kirkegård du har besøkt, en gård du har vært på eller en slektning du har snakket med!! En lenke du har snubla inn på - ikke tenk at alle sikkert vet om det - det er MANGE nybegynnere som trenger hjelp, og viderekommende som trenger en påminnelse!!!!

Det er utrolig spennende å høre om andres jobbing, kom igjen!

Ingen kommentarer: