søndag 30. desember 2012

Årets slektsforskerbragd fra Vidars blogg

Den nest siste dagen i året, og Vidar kommer igjen med en velfortjent "utmerkelse".

Vidars blogg er en av de "eldste" i min bloggrull, og startet allerede i 2008 med å utdele "Årets slektsforskerbragd". Jeg har selv vært en av "mottakerne" av hans godord, sammen med de andre "Queens of Slektsforum" - (jeg er nok nå langt unna de andre jentene, da jeg igjen har for mye å gjøre til å være med på så mye frivillighet som jeg ønsker. Men noe blir det jo.

Årets Slektsforskerbragd er en utrolig velfortjent utmerkelse, da den går til en enkeltperson som tross vanskeligheter som jeg ikke vil gå inn på, har jobbet iherdig med å få transkribert/indexert 1875-folkeellingen via Familysearch. Jeg vet ikke hvor mange personer/gårder Anne-Lise har registrert, men minst 60.000, og dette gjør hun som frivillig, uten så veldig mye "egennytte". Men hun tenker nok slik som meg, om jeg gjør dette, er det kanskje andre som gjør noe jeg har nytte av?

Gratulerer med utmerkelsen, Anne Lise, den er utrolig velfortjent!

Vidars blogg leser man her, og han har selv lenket til andre innlegg der han omtaler både Superbidragsyteren og tidligere mottakere av velfortjente godord!


2 kommentarer:

Liv Ofsdal sa...

Høyst fortjent!! Dette er virkelig en innsats vi alle bør verdsette høyt - takk for den flotte jobben du gjør som frivillig, Anne-Lise!! :D :D Klemm

Vidar Øverlie sa...

Hei,

Det er også kjekt at det er mange mange flere enn meg som verdsetter Anne-Lises innsats høyt.


mvh
Vidar