mandag 2. september 2013

Alt for Norge sesong 4 i full gang!

"Amerikanerne" våre -  foto: Alt for Norge (Monster/TV-Norge - brukt med godkjennelse)

Stemningen var høy, og spenningen til å ta og føle på rundt bordet i 2. etasje på Sagene Lunsjbar i går kveld, da den herlige og flinke gjengen fra Monster inviterte til premierefest. Vi skulle se første episode sammen, noe vi har gjort også de tre første sesongene.

Det var hyggelig å møte igjen både Thor producer, Brita koordinatorsjef og Henriette programleder, og alle de andre vi har møtt gjennom flere runder, og hatt med å gjøre gjennom arbeidet!


Første episode hadde en fin åpning hvor deltakerne fikk litt innsyn i slekta si med en gang, noe jeg synes var en utrolig fin måte å starte på. Litt tårer og "o my gosh" allerede de første minuttene gjør seg! Og - da en av jentene (som ikke reiste noe sted utenlands uten) hadde ketsjup på sin lup...lep... lopsju? eller var det lapskaus?  Det er ikke bare amerikanere som er ketsjup-gale da :)

Det at de har endret litt fra år til år, gjør at det ikke blir for forutsigbart, og de legger inn litt mer slekt og detaljer rundt familiene for hver runde, noe vi slektsforskerne synes er bra selvsagt.

Henriette og undertegnede!
Jeg har jo "mine" jeg må heie på selvsagt, må bare lære meg fjesene og sånn på dem først, slik at jeg får en følelse med dem. Jeg håper bare at konkurransene etter hvert går like mye på "knowledge" som styrke, da jeg må si jeg synes den som fortjener å vinne, bør ha like mye i hue som i beina...

Det eneste triste denne kvelden var å si "morna" til søte Henriette, hun har vært utrolig dyktig til denne jobben. Nå skal hun ut og stå på egne ben, noe jeg tror hun kommer til å greie helt flott! Lykke til Henriette, det skal bli spennende å se hva du finner på.

Siden jeg ikke hadde med kamera annet en på telefonen, får det bli med bildet av Henriette og meg, og bildet av "amerikanerne" har jeg fått lov å bruke av TV-Norge. 

1 kommentar:

Liv Ofsdal sa...

Det blir artig å følge serien og spesielt "min" deltager!! :D